Érdekel miért vesz részt egyre több olyan diák, aki az amerikai módszertan szerint már elvégzett "hasonló" tanfolyamot, a HUSZÁR ARTS saját fejlesztésű, egyedi, magyar élsportoló által kifejlesztett, a jobb és bal agyféltekét szinkronba hozó rajztanfolyamán?
 

Papp Andrea (gyártásvezető)"Több másik jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és hogy jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

 

"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) Veronika Varga"
 
Ezért szeretem a munkám! :) (Huszár Tonchi)
"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) 
Varga Veronika    2016. október 10.

Olvasd el mások tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán!

 


Vélemények

Marikovszki Zoltán (országgyűlési őr)

Egy alkalomra jöttünk, 4 lesz belőle! Pároknak is ideális! Jól éreztem magam, feltöltött a hétköznapokra. J Elégedett voltam a tanfolyammal, segítségekkel. Széles körben mesélem és ajánlom másoknak is.

Tovább

—————

Marikovszki – Nemes Csilla (országgyűlési őrség)

Második alkalommal vettem részt a tanfolyamon és pont azért, mert az első próbarajzolás kellően elnyerte a tetszésemet! Még kétszer fogunk férjemmel együtt jönni, hogy teljes valójában lássuk, hogy valóban tudjuk rajzolásra használni a jobb agyféltekénket  is. J Az oktató és segédje alapos, megnyerő és jó szakember! Várom a holnapi nap fejleményeit! J További szép estét! Természetesen ajánlom bárkinek, aki felszínre szeretné hozni rejtett kreativitását és szemléletét!

Tovább

—————


Értékelés beküldése

Kérjük, értékeld a rajztanfolyamunkon tapasztaltakat!