Érdekel miért vesz részt egyre több olyan diák, aki az amerikai módszertan szerint már elvégzett "hasonló" tanfolyamot, a HUSZÁR ARTS saját fejlesztésű, egyedi, magyar élsportoló által kifejlesztett, a jobb és bal agyféltekét szinkronba hozó rajztanfolyamán?
 

Papp Andrea (gyártásvezető)"Több másik jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és hogy jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

 

"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) Veronika Varga"
 
Ezért szeretem a munkám! :) (Huszár Tonchi)
"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) 
Varga Veronika    2016. október 10.

Olvasd el mások tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán!

 


Vélemények

Szőke Anett

Természetesen szívesen ajánlom másoknak, ahogy már meg is tettem. Elején kicsit tartottam tőle, hogy a rajztudásomat magasan meg fogja haladni a tanfolyamon készített rajzok, de megtanultam, hogy bárki rajzolhat szépen sok gyakorlással, nem úgy születik már az ember. Rengeteg új technikát tanultam.

Tovább

—————

Balogh Miklós (jogász/területi stratégiai beszerzés)

A tanulás folyamata a vártnál is érdekesebben alakult. Felmértük hol tartunk, azaz hol akadtunk el a rajzolás megismerésében. A tanfolyam inkább szelíd iránymutatás a „helyes”, a valóságot megismerő, kereső, elemző elemző út felfedezését segítette, a látottak megfelelőbb visszatükrözését. Nem elfáradtunk, hanem erőre kaptunk, a világot „újra” más szemmel ismertük meg, a tanult technikák használatával számunkra is meglepő pontossággal újraértelmeztük. Hihetetlen élmény, összehasonlíthatatlan érzés J Köszönjük.

Tovább

—————

Csák Barbara (friss diplomás közgazdász)

Jól éreztem magam, a kezdeti hatalmas önbizalomhiányom a rajzolás terén már töredékére csökkent, s mondhatni leginkább már csak a szempilla rajzolása terén jelentkezik. Tonchi nagyon kedves és jó kisugárzása van, így főleg gyorsan repül az idő (jó hangulatban, jó munkával). Tonchi megtanított újra hinni önmagamban és rájöttem, hogy bármi lehetséges. Bárcsak minden iskolában Tonchik tanítanának! :) Köszönöm!

Tovább

—————

Varga Mátyás (mechatronikai mérnök)

Az oktatás nagyon jó hangulatú, családias, bárki nyugodtan kérdezhet anélkül, hogy kellemetlenül kellene éreznie magát. Az oktató kedves, közvetlen ember, akinek felkészültsége tökéletesen alkalmassá teszi a tanfolyam lebonyolítására. Már az első napon nagyon látványos a fejlődés amit el lehet érni. Ezután több időt kell rászánni egy-egy rajzra, de a technikák elsajátítása nélkülözhetetlen része a folyamatnak. Egy jó rajz elkészítéséhez továbbra is nagy türelem szükséges, de bárki készíthet magához képest csodálatos rajzokat. A tanfolyamot szívesen ajánlom másoknak is, mert saját magukon fogják tapasztalni az eredményt.

Tovább

—————

Wilhelm Szilvia (üzleti elemző)

Nagyon jól éreztem magam, szuper oktató! Segítőkész! Ajánlanám másoknak is!

Tovább

—————

Molnárné Mohácsi Ilona

Tanulságos, jó hangulatú volt az oktatás, nagyon jól éreztem magam, köszike. Tehetségesebb vagyok, mint azt gondoltam, köszönet Nektek!

Tovább

—————

Éberleinné Vass Amarilla (pénztáros)

Nagyon jól éreztem magam! Tonchi remekül oktat! Megtanuljuk tőle: Rajzolni bárki tud! Érthetően, viccesen és érdekesen magyaráz és mutatja meg a tanulnivalókat. Esélyed sincs ráunni vagy hogy úgy érzed ez neked nem fog menni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Szóval, ha úgy érzed rajzolással tudod megmutatni igazán mi rejlik benned: itt a helyed!”

Tovább

—————

Dobra Bernadett (fodrász)

Nagyon jól éreztem magam! Hasznos technikákat tanítottak. Érthető volt minden, ha bárki kérdezett mindig megálltunk, hogy mindenkinek tiszta legyen minden. Várom a holnapot. :)

Tovább

—————

Tóth Viktória (marketinges, gyógypedagógus asszisztens)

Nagyon jól éreztem magam. Humoros, színes magyarázat volt az elméleti részeknél is. Abszolút bátorítást kaptunk és hitet. Ha fele olyan fejlődésen megyek át, mint amilyen példákat mutatott Tonchi, már elégedett leszek. Lehet szakmát váltok…? :)

Tovább

—————

Molnár Imre (gondnokságvezető)

Kezdetben kicsit meg voltam ijedve, hogy a mutatott rajzokhoz képest én egyáltalán meg sem fogom közelíteni az alapszintet, de kellemesen csalódtam. Az oktató egyszerűen és érthetően elmondta a rajztechnikát, trükköt. Igen készséges volt. Az ő útmutatásaival elég hamar és könnyen elsajátítottam az alapokat és meglepődtem saját magam és mások teljesítésén. Kellemesen éreztem magam, elégedett vagyok a tanfolyammal. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Tovább

—————


Értékelés beküldése

Kérjük, értékeld a rajztanfolyamunkon tapasztaltakat!