Érdekel miért vesz részt egyre több olyan diák, aki az amerikai módszertan szerint már elvégzett "hasonló" tanfolyamot, a HUSZÁR ARTS saját fejlesztésű, egyedi, magyar élsportoló által kifejlesztett, a jobb és bal agyféltekét szinkronba hozó rajztanfolyamán?
 

Papp Andrea (gyártásvezető)"Több másik jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és hogy jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

 

"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) Veronika Varga"
 
Ezért szeretem a munkám! :) (Huszár Tonchi)
"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) 
Varga Veronika    2016. október 10.

Olvasd el mások tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán!

 


Vélemények

Töreky-Pándi Anikó (bankár)

A mai nap szuper volt, nem gondoltam volna még magam sem reggel, hogy délutánra ennyi mindent fogok tudni. Köszönöm, nagy élmény volt!

Tovább

—————

Garai Daniella (tanuló)

Nagyon jól éreztem magam, az oktató nagyon kedves és figyelmes. A csoporttagok is nagyon kedvesek, jó hangulatban telt a tanfolyam első napja. Elégedett voltam a tanfolyammal, sok új dolgot tanultam már az első napon. Szívesen ajánlom másoknak, nyugodt szívvel mondanám nekik, hogy próbálják ki, hiszen már 1 nap után látszik a változás.

Tovább

—————

Lágymányosi Anikó (tanuló)

Nagyon jól éreztem magamat, jók voltak a feladatok és élvezetes volt az előadásmód is a magyarázatokkor. Minden feladat érdekes és élvezhető volt. Sikerélménnyel távozok innen, és örömmel jövök vissza holnap.

Tovább

—————

Hidas Ferencné (nyugdíjas, könyvtáros)

A tanfolyamon jól éreztem magam. Nagyon sok hasznos, hasznosítható dolgot tanultam meg. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is akik kedvet éreznek a rajzoláshoz. A Huszár Arts rajziskola mindkét oktatója közvetlen, segítőkész! Élmény volt velük a rajztanfolyam!

Tovább

—————

Szabóné Réz Katalin

Tetszik a tanfolyam. Egy nap alatt azt gondolom a technikai fogások alapját elsajátítottam. Számomra érdekes és újszerű volt. Biztos, hogy fogom ajánlani másoknak.

Tovább

—————

Rabecz Imre Csaba (rendezvényszervező)

Nagyon jól éreztem magam, úgy érzem pár óra alatt is sokat tanultam. Igen elégedett voltam és szívesen ajánlom ismerőseimnek.

Tovább

—————

Méhész Anikó (háztartásbeli)

A tanfolyam első napja remek hangulatban telt el. Meggyőzött arról, hogy nem vagyok teljesen reménytelen, de még rengeteg a megtanulnivaló anyag. Egy nap kevés, így a későbbiekben folytatom. Köszönöm.

Tovább

—————

Kövi-Hornyák Emőke (ügyintéző)

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Egyszerű és nagyszerű technikákat sajátíthattam el hihetetlenül rövid idő alatt. Ez hatalmas önbizalmat ad és ösztönöz a továbbtanulásra. Tonchi szimpatikus, jó oktató. Szeretnék a későbbiekben újabb tanfolyamokon részt venni. Ajánlom mindenkinek a jobb agyféltekés tanfolyamot, Tonchi módszerét különösen.

Tovább

—————

Grenács Ágnes (ügyintéző)

A tanfolyam jó hangulatú, mindenképpen jól érzem magam. Próbaként jöttem az első napra. Várakozásomat felülmúlta, ezért vagyok itt a második napon, előre láthatóan nem ez lesz az utolsó. Ismerőseimnek jó szívvel fogom ajánlani. Kimondottan előnyösnek érzem, hogy nemcsak „azonos napúak” vannak együtt. Ez lelkesítő hatású – látom a fejlődés fokozatait, valamint a technikák ismétlése is segít.

Tovább

—————

Szűcs Józsefné (vasútüzemi technikus)

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Igaz, hogy még nagyon az elején tartok, de máris szemmel látható a fejlődés. maximálisan elégedett vagyok mind a tanfolyam szervezésével, mind a lebonyolítással, mind az oktatás színvonalával. Ismerősöknek, barátoknak szoktam ajánlani a tanfolyamot.

Tovább

—————


Értékelés beküldése

Kérjük, értékeld a rajztanfolyamunkon tapasztaltakat!