Érdekel miért vesz részt egyre több olyan diák, aki az amerikai módszertan szerint már elvégzett "hasonló" tanfolyamot, a HUSZÁR ARTS saját fejlesztésű, egyedi, magyar élsportoló által kifejlesztett, a jobb és bal agyféltekét szinkronba hozó rajztanfolyamán?
 

Papp Andrea (gyártásvezető)"Több másik jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és hogy jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

 

"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) Veronika Varga"
 
Ezért szeretem a munkám! :) (Huszár Tonchi)
"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) 
Varga Veronika    2016. október 10.

Olvasd el mások tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán!

 


Vélemények

Fried Andrea (Nevelőotthoni gyermekfelügyelő)

A tanfolyam nagyon jó hangulatú volt, zeneszó mellett rajzoltunk, Tonchi kedvesen és segítőkészen sétálgatott körben és segített. Jól éreztem magam, bárkinek ajánlom aki szeretne fejlődni. Már az első nap végére látható volt a különbség.

Tovább

—————

Ulicska Erika (rendezvényszervező)

Nagyon jól éreztem magam. Csak 1 napot fizettem be, de szeretném végig csinálni a 4 napot. Szívesen ajánlom másoknak is.

Tovább

—————

Posevitz Anna (tanuló)

Nagyon jól éreztem magam, kicsit szkeptikus voltam eleinte, de nagyon elégedett vagyok, hogy egy ilyen intenzív nap után ennyire szembetűnő a fejlődés. Nagyon jó látni. hogy mindenki mennyire feloldódik a rajzolás tevékenységében és élvezi, hogy teremt valamit. Mindenképpen ajánlani fogom ismerőseimnek, mert pozitív élmény. Pszichológia szakos hallgatóként különösen érdekes volt, nagyon pontos tudásra alapult az egész módszer és a bemutatása is.

Tovább

—————

Pintér Dorina (pénzügyi asszisztens)

Az oktatás hangulata nagyon flexibilis, szabados, amitől nagyon kényelmesen érzi magát az ember és mégis alig várja, hogy ceruzát fogjon és rajzolhasson. Természetesen tovább ajánlanám már csak kikapcsolódás szempontjából is, ha valaki valami újra vágyna, de ezen kívül a rajzolás fejlesztésére is kiváló, biztos vagyok benne, hogy én is tudom majd kamatoztatni.

Tovább

—————

Vígh Csaba (értékesítő)

Nagyon jól éreztem magam.  Tök jó volt, hogy egész nap szólt a zene. Tanultam már az első napon is, de még úgy érzem, hogy nem tudnék jobb portrét rajzolni magamról. Ez tutti változni fog. Izgatottan várom. Összességében örülök, hogy itt vagyok.

Tovább

—————

Kiss – Weidinger Dominika (tanuló)

Nagyon jól éreztem magam. Már az első napon olyat rajzoltam amit eddig nem tudtam.

Tovább

—————

Kiss – Weidinger András (tanuló)

Jól éreztem magam, sok újat tudtam meg. Várom a további napokat és kíváncsi vagyok a végeredményre!

Tovább

—————

Spisák Sándor (vállalkozó)

Nagyon kellemesen csalódtam magamban, azt hittem, hogy én a nap végére még nem tudok majd ilyen „jól” rajzolni. Igen ajánlom!

Tovább

—————

Spisák Barbara (vállalkozó)

Igen elégedett vagyok! Jó a hangulat, érthető anyag, türelmes tanár. Már az első nap is eredményes. Ajánlom másoknak is!

Tovább

—————

Török Bea (masszőr)

Nagyon jól éreztem magam. Nem is gondoltam volna előtte, hogy tudok így rajzolni. Tonchi nagyon pozitív ember és jó tanár, jó hallgatni és nézni miközben alkot. Hajrá jobb agyféltek :) !!!

Tovább

—————


Értékelés beküldése

Kérjük, értékeld a rajztanfolyamunkon tapasztaltakat!