Érdekel miért vesz részt egyre több olyan diák, aki az amerikai módszertan szerint már elvégzett "hasonló" tanfolyamot, a HUSZÁR ARTS saját fejlesztésű, egyedi, magyar élsportoló által kifejlesztett, a jobb és bal agyféltekét szinkronba hozó rajztanfolyamán?
 

Papp Andrea (gyártásvezető)"Több másik jobb agyféltekés tanfolyam is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajztanítást és hogy jobb agyféltekés rajzolást tökéletesen ötvöző módszer szerint folyt az oktatás, kiváló hangulatban.  A több szint egyidejűsége miatt még inkább inspiratívan teltek a napok.  Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)  2016. augusztus 28.

 

"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) Veronika Varga"
 
Ezért szeretem a munkám! :) (Huszár Tonchi)
"De jó volt nézni ezt a videót :) Én mindenkinek ajánlgatom mert ez a pár nap amit a tanfolyamon töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt :) Nagyon jól éreztem magam, szavakkal leirhatatlan mi mindent adott nekem :) Hálás köszönet érte! És nem a nyereményért osztom meg, hanem, hogy mindenki láthassa miről mesélek annyit :) 
Varga Veronika    2016. október 10.

Olvasd el mások tapasztalatait is, akik már részt vettek a HUSZÁR ARTS rajztanfolyamán!

 


Vélemények

Mánfai Norbert (kereskedelmi igazgató)

Nagyon jól éreztem magam, nem gondoltam volna, hogy ilyen dolgokra vagyok képes. Mindenképpen ajánlani fogom másoknak is.

Tovább

—————

Mánfai Erik (13 éves tanuló)

Én nagyon jól éreztem magam, nagyon érdekes volt, sokat tanultam ezen a napon. Nagyon könnyű volt megtanulni/megcsinálni. És nagyon elégedett vagyok a mai nappal.

Tovább

—————

Krammné Soós Judit (ügyintéző) és Kramm Barnabás (11 éves tanuló)

Nagyon jól éreztem magam egész nap. Sok hasznos technikát tanultam. Elégedett voltam az oktatással és szívesen ajánlanám másoknak is a tanfolyamot.

Tovább

—————

Bakó Ilona (kereskedelmi irodavezető)

Nagyszerű volt! Pompás! A pozitív-negatív terekről előtte soha nem hallottam (egyetlen iskolámban sem) Egész más látásmóddal ajándékozott meg. Érdemes lesz tovább folytatni és finomítani ezt a tapasztalathalmazt. Nagyon pozitív élmény volt beteg gyerekek nyiltságát, aktivitását munka közben megtapasztalni. Sokat tanulhatunk tőlük, kitartás, pozitív pillanatok megélése. Kicsit szégyellem is magam, amikor egy banális fejfájás kapcsán mi felnőttek már ágynak esünk, azonnal gyógyszert kapkodunk, ők pedig ilyen komoly betegséggel egész nap aktívan dolgoztak. Egy kis boldogság – tőlük nekünk.  Jó volt itt lenni ma. A segítőiknek, a játékvarró hölgynek és Tonchinak is igazi hálás köszönet! Felejthetetlen!

Tovább

—————

Kovács Rebeka (diák)

Nagyon nagyon jól éreztem magam. Szerintem sokat tudtam tanulni ebben a pár órában. Kár, hogy holnap nem tudok jönni. De ha legközelebb is lesz ilyen alkalom, akkor tutti, hogy jönni fogok.

Tovább

—————

Csóka Csaba (orvosi ortopédiai műszerész)

Hihetetlenül jó volt az előadás. Nem gondoltam volna, hogy ennyit tudok tanulni egy nap alatt. Ha időm engedi részt fogok még venni Tonchi előadásán. Sok egészséget kívánok neki, hogy minél több előadást tudjon tartani.

Tovább

—————

Wágnerné Laczó Katalin (dísznövénytermesztő technikus)

Az oktatás csúcs volt. Kiváló hangulatban, jó társaságban, kitűnő oktatótól tanultuk a rajzolás csínját – bínját. Bátran ajánlom bárkinek, aki szeret rajzolni! Én már voltam más tanfolyamon is, de itt sokkal többet tanulhattam. Köszi Tonchi!!!

Tovább

—————

Horváth Noémi (marketing vezető)

Ami nagyon tetszett: oldott légkör, laza stílus, technika tanítás, személyes tanács. Megkaptam amiért jöttem, köszönöm!

Tovább

—————

Kollár Csilla (varrónő)

Nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon sokat tanultam ebben a pár órában is. Sajnálom, hogy nem tudom holnap folytatni, de interneten mindenképpen felkeresem Tonchit, hogy többet tudjak tanulni tőle. 5* :)

Tovább

—————

Ehleiter Józsefné Zsuzsa (nyugdíjas)

Nagyon tetszett a tanfolyam, mindenkinek ajánlom aki ki akar törni a hétköznapok egyhangúságából. Teljesen kikapcsol, ellazít és mindezt úgy teszi, hogy közben megtanít rajzolni. Jól megtanít rajzolni! Nagy élmény volt és folytatom.

Tovább

—————


Értékelés beküldése

Kérjük, értékeld a rajztanfolyamunkon tapasztaltakat!