Szervezeti és Működési Szabályzat

(SZMSZ)

 1. A Huszár Arts Sport- és Művészeti Iskola egyesületi háttérrel végzi a tevékenységét.
 2. Egyes sport- és művészeti foglalkozásainkon a résztvétel díjfizetéshez (anyagi támogatáshoz) kötött, melyet a résztvevők az egyesület részére "pártoló klubtagsági díj" címén teljesíthetnek.
 3. A pártoló klubtagsági díj vissza nem térítendő támogatás.
 4. Egyes foglalkozásokon, (mint pl. a jobb agyféltekés rajztanfolyam) 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ilyen esetben a pártoló klubtagsági díj a foglalkozás vezetőjénél kerül letétbe, melyet a foglalkozás végén (elégedettség esetén) fizet be pártoló klubtagsági díjként.
 5. Egyes programokon (pl. kirándulás, rajztanfolyam, stb,) ahol a résztvevők létszáma korlátozott, a helyfoglalás miatt a letétbe helyezett összeg az egyesületet illeti meg pártoló klubtagsági díjként abban az esetben is, amennyiben a befizető személy egyoldalúan lemondja a részvételét a programon. Kivételt képez ez alól, amennyiben van lehetőség egy másik időpontra átregisztrálni.
 6. A pártoló klubtagsági díj befizetéséről a Huszár Arts képviselője bevételi pénztárbizonylatot állít ki. A befizető kérésére számlát is kiállít az egyesület, melyet postai úton küld el a befizető részére.
 7. Az Szervezeti és Működési Szabályzat elfogadásával a pártoló klubtag kijelenti, hogy azt elolvasta, megértette és azzal mindenben egyetért.

Érvényes volt 2016. március 17-ig

Szervezeti és Működési Szabályzat

(SZMSZ)

 1. A Huszár Arts Sport- és Művészeti Iskola egyéni vállalkozói háttérrel végzi a tevékenységét.
 2. Egyes sport- és művészeti foglalkozásainkon a résztvétel díjfizetéshez kötött.
 3. Egyes foglalkozásokon, (mint pl. a jobb agyféltekés rajztanfolyam) 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A rajztanfolyamon az első nap végén, elégedetlenség esetén a teljes tandíj összegét visszatérítjük.
 4. Egyes programokon (pl. kirándulás, rajztanfolyam, stb.) ahol a résztvevők létszáma korlátozott, a helyfoglalás miatt a befizetett összeg a Huszár Arts-ot illeti meg abban az esetben is, amennyiben a befizető személy egyoldalúan lemondja a részvételét a programon. Kivételt képez ez alól, amennyiben van lehetőség egy másik időpontra átregisztrálni.
 5. A Szervezeti és Működési Szabályzat elfogadásával a jelentkező kijelenti, hogy azt elolvasta, megértette és azzal mindenben egyetért.

Érvényes volt 2016. március 18- július 06-ig

A jelenleg érvényben lévő SZMSZ megtekintése

 

Impesszum