A tanfolyamaink minimum 10 fővel kerülnek megrendezésre.

A tanfolyamaink rendkívüli népszerűségének köszönhetően, az oktatásainkra fél évre előre már komolyabb létszámú foglalásaink vannak. Különösen népszerűek a hétvégi időpontok. 

10 fő felett a létszámmal arányosan, tágasabb teremben, akár egyszerre több segédoktatóval is kiegészülve folyik az oktatás, legfeljebb 40 főig bővítve. Így tudjuk lehetővé tenni azt, hogy egy-egy meghirdetett időpontban ne záruljon le olyan gyorsan a jelentkezés és a nagyobb létszám ellenére is elegendő figyelmet tudjunk fordítani minden diákra. A bővitett csoportokhoz történő csatlakozás, felár ellenében történhet, melyet jól láthatóan feltüntetünk a meghirdetett időpontok mellett.

Tehát, ha valaki nem szeretne várni több hónapot a tanfolyamra, akkor lehetősége van felár ellenében egy korábbi időpontra is helyet foglalnia.

Utólag természetesen semmilyen díjat nem kell fizetnie azoknak, akik már korábban, felár nélkül regisztráltak. FELÁRAT csak a meghatározott létszámokon felül regisztrálóknak kell fizetniük.

A feláras időpont foglalások lemondása, módosítása esetén, a felár díját nem tudjuk elengedni, azt legkésőbb a következő tanfolyamon a helyszínen teljesíthetik a diákok.

    A kuponok beváltásának ideje csak a jelentkezési űrlap kitöltésének napjára vonatkoznak. A tanfolyam dátumának kiválasztása lehet későbbi időpontban is. Tehát ha valakinek pl. "május 31-ig használható fel a kuponja", akkor a lényeg, hogy május végéig töltse ki a jelentkezési űrlapot, a tanfolyamon részt vehet akár fél év múlva is.

 

Mielőtt a jelentkezési űrlapot kitöltenéd, kérjük, IDE KATTINTVA válaszd ki a dátumot, vagy dátumokat, hogy mely napokon kívánsz részt venni a tanfolyamon!

Tovább a választható időpontok listájára: Naptár - időpontok


Jelentkezési űrlap

KÉTAGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM