KÉT AGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS

Eredeti, saját fejlesztésű magyar módszertan, mely mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben.

A 2017-es év olyan újítása, mely sikeresebbnek és klasszisokkal hatékonyabbnak bizonyult minden jelenleg ismert intenzív rajzoktatási módszertannál.

 

·        Norvégiától-Dubajig, a két kontinens legsikeresebb akadémiája

·        Eredeti, új, magyar módszertan, mely messze felülmúlja az amerikai jobb agyféltekés tematikát és a klasszikus rajzoktatást egyaránt!

·        Éld át a portré rajzolás élményét te is! Mindössze 1 nap alatt, a pálcikaember helyett már valósághű portrét leszel képes alkotni velünk!

·        Ideális ajándék a szeretteidnek, maradandó élmény a barátoknak!

·        Ha tetszett, a továbbképzéseinken folytathatod a tanulást. Az elégedettséget jól tükrözi, hogy a diákjaink 98%-a tovább tanul a kurzusainkon.

 


A módszertanunk titka abban rejlik, hogy a jobb agyféltekés látásmódot úgy tanítjuk meg, hogy közben a balagyféltekés sémákat is fejlesztjük.

A világon elterjedt amerikai módszertan ezzel szemben kizárja a balagyféltekét rajzolás közben, a hibás sémái miatt.

A HUSZÁR ARTS mottója: „A sémák nem rosszak, ha jók!"

Mivel a művészek használják a balagyféltekéjüket is alkotás közben, az akadémia alapítója ötvözte a klasszikus balagyféltekés művészeti oktatást a modern jobbagyféltekés technikákkal, így hozva létre egy új, nemzetközileg is elismert magyar módszertant, mely minden eddiginél jóval hatékonyabbnak bizonyult.

"Több jobb agyféltekés tanfolyamon is voltam már, de a HUSZÁR ARTS egyedi módszertanát, tanfolyamát, magasan a legtöbbet adó oktatásnak tartom! Nagyon különleges, a hagyományos rajzoktatást és a modern jobb agyféltekés technikát tökéletesen ötvöző saját, eredeti módszer szerint folyik az oktatás, kiváló hangulatban. Magam is ajánlás alapján jöttem és biztosan ajánlom másoknak is! "

Papp Andrea (gyártásvezető)

 

Mi történik a 3 óra alatt?

Előzetesen otthon készíts el egy szintfelmérő portrét, a legjobb tudásod szerint, melyet hozz magaddal. Ezt hasonlítjuk majd össze az élményrajzoláson elkészített portréddal, melyet már az tanár valósághű balagyféltekés sémáinak instrukciói alapján alkotsz meg.

Az élményrajzolás során az instruktorunk segítségével, lépésről-lépésre, valós időben együtt rajzolva a tanárral, átélheted a professzionális portré rajzolás élményét, melynek végeredményeként egy valósághű, fotó realisztikus portrét alkotsz.

Ha jól érezted magad és szívesen tanulnál tovább a segítségünkkel, akkor lehetőséged van részt venni a továbbképzéseinken, ahol elsajátíthatod az eredeti művészi alkotás képességét is!

 

Kinken ajánljuk?

A két agyféltekés rajzolás ideális azoknak, akik

  • maradandó, értékes ajándékot szeretnének adni másoknak
  • kevés szabadidővel rendelkeznek és emiatt nincs lehetőségük hosszabb tanfolyamunkon részt venni, de szeretnének átélni a professzionális portré rajzolás élményét
  • akik nem tudnak rajzolni, csak pálcikaembert és kételkednek abban, hogy a módszertanunk segítségével Ők is képessé válhatnak valósághű portrékat alkotni
  • akik imádnak rajzolni és tudnak is és kíváncsiak arra, vajon milyen pluszt tud adni a módszertanunk
  • festőművészeknek, akiknek a portré „mumus”
  • tetoválóknak, akik a különleges, egyedi rajztechnikáink segítségével a munkájukban is hasznosítható ismeretekre tesznek szert
  • kozmetikusoknak, akiknek fontos, mitől is lesz igazán szép egy arc
  • művészeti iskolák diákjainak, akik olyan különleges ismeretekre tehetnek szert nálunk, amit nem tanítanak az iskolákban
Ajánlott 7 éves kortól 107 éves korig!

 

A tanfolyamainkon professzionális eszközökkel alkothatsz, melyeket bérelhetsz tőlünk, vagy akár meg is vásárolhatod őket.

A tanfolyam előtt készíts el otthon legjobb tudásod szerint egy szintfelmérő portré rajzot! (tükörből, vagy fényképről)

A tanfolyamaink telt házasok, melyeken bizonyos napokon és helyszíneken csak felár ellenében lehet részt venni.

 

A választható helyszínekről és még szabad időpontokról  időpontokról IDE kattintva tájékozódhatsz!