TÖRZSHELYEINK

   Ha kereskedő, vagy szolgáltató vagy és szeretnéd, ha nálad költenénk el a profilodtól függően, minden esztendőben évi több százezer Ft-tól akár néhány millió Ft-ig terjedő összeget, akkor jó helyen jársz!  Olvass tovább!

   A HUSZÁR ARTS AKADÉMIA modern mecenatúra programjának fontos eleme, hogy a rendezvényeink kapcsán, egy-egy területen, mindig ugyanazoknál a kiváltságos kereskedőknél és szolgáltatóknál ("törzshelyeinken") költjük el az anyagi forrásainkat. Nagyságrendileg, jellemzően, éves szinten, több százezer Ft-tól néhány millió Ft-ig terjedő összeget  költünk el egy-egy törzshelyünkön.

Cserében - tekintettel a nagyobb volumenű összeg elkültésére náluk - egyedi árkedvezményt kérünk, valamint azt, hogy segítsenek megjutalmazni azokat az általunk kitüntetett élsportolókat és elismert művészeket, akik a rendezvényeink- és a szponzoráltjaink támogatására fejenként 1-1 millió Ft értékben felajánlottak szolgáltatásokat (edzésbérletek, fellépések, előadások, nyílt edzések, koncertek, stb.)!

Akiket kiválasztunk és ebben a (területenként) kis létszámú, elit társaságban, ünnepélyes ceremónia kíséretében kitüntetünk, névre szóló, bankkártya minőségű V.I.P. klubtagsági igazolványával tudja igazolni a törzshelyeinken, hogy jogosult a kiváltságokra.

A törzshely által nekünk nyújtott egyedi árkedvezmény mértéke, természetesen csak azon tűréshatáron belül legyen, amely még anyagi nyereséget jelent a számára.

A törzshelyeink ugyanakkor a V.I.P. klubtagjaink részére (tekintettel arra, hogy kis létszámú elit társaságról van szó, akiket élsportolók és elismert művészek közül választunk ki), jellemzően nyereség nélkül is biztosítanak termékeket és szolgáltatásokat. Éttermekben 80% kedvezménnyel ehetnek-ihatnak, panziókban, hotelekben 50% kedvezménnyel szállhatnak meg, szépségszalonokban 50% kedvezménnyel kényeztetik őket, sport- és ruházati üzletekben nagyker áron vásárolhatnak, mozikba, koncertekre, sportrendezvényekre, fesztiválokra díjmentesen mehetnek be.

 

  Amennyiben kereskedő, vagy szolgáltató vagy és az alábbi kérdések mindegyikére "IGEN" a válaszod, akkor esélyed nyílik arra, hogy törzshelyünknek válasszunk és elköltsünk nálad is évente több százezer Ft-tól néhány millió Ft-ig terjedő összeget!

  1. (Amennyiben kereskedő vagy:) "Minőségi termékeket árulsz?"   (Ha szolgáltató vagy:) "Minőségi szolgáltatást nyújtasz?"
  2. Szeretnéd, ha törzshelyünknek választanánk és ezáltal minden esztendőben nálad költenénk el (profiltól függően) több százezer Ft-tól néhány millió Ft-ig terjedő összeget?
  3. Egyetértesz azzal, hogy a sportok és a művészetek pozitív hatással vannak az emberek fizikai és/vagy szellemi fejlődésére?
  4. Te is úgy gondolod, hogy fontos és hasznos tevékenységet végzünk a sportok és a művészetek támogatásával, népszerűsítésével?
  5. Szívesen támogatnád a sportokat és a művészeteket olyan formában, hogy a nálad megvásárolt termékekre és/vagy szolgáltatásokra olyan egyedi árkedvezményt nyújtanál nekünk, amit senki másnak? Természetesen olyan áron, amin még van anyagi hasznod!
  6. Örülnél annak, ha az ajánlásunkra, időnként élsportolók és/vagy elismert művészek is megfordulnának az üzletedben?
  7. Partner lennél abban, hogy segíts nekünk megjutalmazni a V.I.P. klubtagjainkat? (Kis létszámú, elit társaság, akiket élsportolók és elismert művészek közül választunk ki, s akik fejenként 1-1 millió Ft értékű szolgáltatás felajánlásával segítik a munkánkat.)
  8. A profilodtól függően, másokhoz hasonlóan, te is képes lennél extrém kiváltságokat nyújtani a V.I.P. klubtagjainknak, bizonyos, általad szabadon választott termékekből, vagy szolgáltatásokból? (Jellemzően nem egyedül vásárolnak, szórakoznak, ugyanakkor a kíséretük természetesen teljes áron vásárolnának nálad, vagy vennék igénybe az üzleted szolgáltatásait, ami kellő mértékben kompenzálná a V.I.P. klubtagjainknak nyújtott kedvezményeket.

   Amennyiben minden kérdésünkre igennel válaszoltál, akkor nyitottak vagyunk arra, hogy egyeztessünk veled egy jövőbeli lehetséges együttműködésről, hogy törzshelyünkké válhass!

Ha a válaszaid mind a 8 kérdésünkre határozott "IGEN" volt, akkor kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, melynek elküldését követően az illetékes munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, az általad megadott elérhetőségen!


74 ezer Ft értékű AJÁNDÉK minden 2019. január 31-ig beérkezett és elfogadott ajánlatot beküldőnek!

Az ajándék az alábbiakból áll:

4 órás élmény rajzolás 2 fő részére (értéke 50 ezer Ft)

2 db klubtagsági kártya (értéke 24.000 Ft) 


Törzshelyeknek - Jelentkezési Űrlap

kereskedőknek, szolgáltatóknak