Szponzoráltjaink

   Közösség vagytok és még nem vagytok a szponzoráltjaink? Akkor jó helyen jártok! Olvassatok tovább!

 

   Egy 365 napon át tartó Guinness rekord kísérletre készülünk, mely egy teljes éven át tartó non-stop sport- és művészeti fesztivál keretében, hétről-hétre mindig másik magyarok lakta megyébe költözik tovább a Kárpát-medencében.

A Guinness rekord kísérlet keretében, a fesztiválon sportversenyek, előadások, fellépő művészek, koncertek, stb. is lesz. A rendezvény csúcspontja a 2018 nyarán bemutatásra kerülő történelmi rockopera lesz, Koltay Gábor rendezésében.

    Minden olyan közösséget, akik valamilyen értéket képviselnek és indulnak a Nemzeti Viadal valamely versenyszámában, támogatásban részesítünk!

Pl. Valamennyi iskolai osztályt, akik indulnak a futóversenyen (a részvétel DÍJMENTES), megtámogatjuk az osztálykiránulásukat, akár a kirándulás értékének 50%-áig!

A különböző versenyszámok győztesei, külön-külön százezer Ft értékű fődíjban részesülnek!

A Viadalon induló valamennyi közösségnek szponzori szerződést kínálunk, vállalva, hogy egész esztendőben nyomon követjük és támogatjuk a sport- és kulturális életüket! A támogatás értéke évente több százezer Ft értéktől akár több millió Ft értékig is terjedhet.

Várjuk amatőr- és profi csapatok jelentkezését is!

Zenekaroknak fellépési lehetőséget is tudunk biztosítani!

A támogatások igényléséhez a közösségeknek nem szükséges adószámmal rendelkezniük, mert nem pénzt utalunk át nekik, hanem a támogatásként igényelt termékeket és szolgáltatásokat biztosítjuk nekik a szponzorainkon keresztül.

Pl. Ha egy óvoda új játékot szeretne a játszóterére, akkor nem az árát utaljuk át a számlájukra, hanem mi intézzük a játék beszerzését és felállítását az udvarukon.

Ha egy iskola az osztálykirándulásaik támogatását kéri tőlünk, akkor sem pénzt utalunk át nekik, hanem mi biztosítjuk nekik a támogatás értékében kedvezményesen, vagy díjmentesen a szállásukat, étkezésüket, utazásukat és a belépőjegyeket.

Ha egy sportegyesület versenyre utazik, akkor nekik sem pénzt utalunk át, hanem támogatásként mi biztosíthatjuk nekik a támogatás értékében kedvezményesen, vagy díjmentesen az utazásukat, a szállásukat, az étkezésüket és a nevezési díjukat.

Ha egy zenekar kéri a támogatásunkat, akkor nekik sem pénzt utalunk át, hanem a támogatás értékében, egyeztetve az igényeikkel, biztosíthatunk nekik kedvezményesen, vagy díjmentesen hangszereket, stúdiófelvételt, stb.

A szponzoráltjainknak nem csupán a tevékenységükhöz szorosan, közvetlenül kapcsolódó eszközökkel, vagy szolgáltatásokkal segíthejük a sport-, vagy kulturális életét. Adományozhatunk egy sportegyesületnek pl. színházbérleteket, koncertjegyeket is, vagy egy művészeti közösségnek pl. edzésbérleteket.

 

    A támogatás egy magyar szellemi szabadalomra épül, mely  forradalmasítja az "ezer sebből vérző" hagyományos támogatási rendszereket.

A Modern Mecenatúra minden közösségnek képes segítséget nyújtani a sport- és kulturális életükben!

    Büszkék vagyunk rá, hogy mindez egy magyar szellemi szabadalom, mely az egész világon egyedülálló programként, a Guinness rekord kísérlet segítségével készül elterjedni a Kárpát-medencéből kiindulva más országokban is!

 

Közösség vagytok és még nem vagytok a szponzoráltjaink?

Töltsétek ki az alábbi Szponzorálási Kérelmet!


Szponzorálási kérelem

Iskoláknak, egyesületeknek, zenekaroknak, stb.