Pártoló klubtagok

    Azok, akik a HUSZÁR ARTS által szervezett, vagy bármely általunk támogatott közösség sport- és művészeti programjain részt vesznek és anyagi támogatásukkal is segíteni kívánják a működésünket, lehetőséget kínálunk pártoló klubtagként történő csatlakozásukra! Ezáltal jogosulttá válnak a HUSZÁR ARTS által önállóan szervezett és az általa támogatott közösségek egyes rendezvényein kedvezményesen (számos esetben díjmentesen) részt venni!

Mivel a pártoló klubtagjaink anyagilag is segítik a sport- és művészeti tevékenységünket, a mecénásainkat arra kérjük, hogy a V.I.P. klubtagjainkhoz hasonlóan, őket is részesítsék extrém kiváltságokban. Mivel ők nem élsportolók és nem is elismert művészek, vagy kiemelt támogatóink, s a létszámuk is számottevőbb, a törzshelyeinken nekik nyújtott extrém kiváltságok mértéke valamivel kisebb a V.I.P. tagjainkhoz mérten, de még így is különlegesek:

    A HUSZÁR ARTS egész évben klubesteket, sportversenyeket, koncerteket, kirándulásokat, táborokat szervez, melyeken extrém kedvezményekkel vehetsz részt a pártoló klubtagsági igazolvány birtokában. Ezzel is szeretnénk megjutalmazni téged, amiért anyagilag is támogattad a munkánkat! 

    Köszönhetően a szponzorainknak, a támogatóinknál (törzshelyeinken) további kiváltságok is megilletnek egész évben:

    Edzőtermekben 30-50%, koncerteken, kirándulásokon, táborokban, tanfolyamokon 50-80%, pizzériákban, éttermekben, cukrászdákban, panziókban, szállodákban 20-50%, sportboltokban, ruházati üzletekben, művészellátókban, mozikban, színházakban, virág-ajándék boltokban 20-30%, szépségszalonokban 20-50%, stb.

 

Kérd saját, névre szóló igazolványodat és élvezd szabadon a klubtagsági kiváltságainkat!

Kattints ide az igazolvány igényléséhez!