Huszár Tonchi
Huszár Tonchi

A HUSZÁR ARTS AKADÉMIA alapítója

karate instruktor / rockzenész, zeneszerző, dalszövegíró, gitáros-énekes / grafikus képzőművész / tanár
4. Danos karate mester (Európa bajnok, háromszoros Európa-kupa győztes, hatszoros magyar bajnok)

Köszöntelek a HUSZÁR ARTS AKADÉMIA weboldalán!

A 2015-ben alapított Sport- és Művészeti Iskola a sportok és a művészetek támogatása és népszerűsítése mellett, saját KARATE Iskolával és rockzenekarral rendelkezik, valamint jobb agyféltekés rajztanfolyamokkal foglalkozik.

Itt a főoldalon olvashatsz mindig a legfrissebb aktuális híreinkről.

 

10 éves koromtól három hobbi kísérte végig eddigi életem, melyek később hivatásaimmá lettek:
a harcművészet, a zene- és a képzőművészet.

1994-ben megnyitottam a saját KARATE Iskolám, mely a 2000-es évek elejére az ország legnagyobb karate egyesületévé nőtte ki magát (240 aktív tanítvánnyal)

2009-ben megalapítottam a rockzenekarunkat (FARKASOK), mellyel az első két esztendőben máris három országban, több mint 100 koncertet adtunk. 6 esztendő elteltével 7 CD-t adtunk ki és írtam egy rockoperát.

2014-ben elindultak a jobb agyféltekés rajztanfolyamaim is, melyek az egyre növekvő érdeklődésre való tekintettel, mind hangsúlyosabb szerepet kapnak a munkásságomban.

Napkainkban mindezeket együttesen "Huszár Arts Sport- és Művészeti Iskola" néven működtetem.

A sportok és a művészetek tehát főszerepet kaptak az életemben. Nekik köszönhetem a fittségem mellett a kiegyensúlyozott szellemem és a jellemem megerősödését egyaránt. Mindez arra inspirált, hogy megalkottam egy szellemi szabadalmat, melynek segítségével belevágtam az eddigi életem legnagyobb projektjébe, egy nemzetközi sport- és művészeti fesztivál megszervezésébe. A rendezvény célja a sportok és a művészetek támogatása, népszerűsítése, egy egészségesebb társadalom építése!


 


Elérhetőség

Huszár Arts

+36 20 234 3399
+36 70 341 8506KAPCSOLAT

Telefon: 06 70 341 8506

E-mail küldése

vagy

közvetlen üzenet küldése