RAJZTANFOLYAMAINK  

 • 3 órás bal agyféltekés élményrajzolás: 20e Ft
 • 1 napos bal agyféltekés élményrajzolás: 30e Ft
 • 2 napos kezdő (1.szint) bal agyféltekés élményrajzolás + jobb agyféltekés rajztanfolyam: 50e Ft
 • 2 napos haladó (2.szint)  a bal- és a jobb agyféltekét szinkronizáló rajztanfolyam: 50e Ft
 • 4 napos professzionális (3. szint) haladó jobb agyféltekés rajztanfolyam: 100e Ft
 • 4 napos művész képző (4. szint) haladó bal agyféltekés rajztanfolyam: 100e Ft
 • 4 napos haladó művész képző (5. szint) a bal- és a jobb agyféltekét szinkronizáló haladó rajztanfolyam: 100e Ft
 • 4 napos karikaturista képző: 100e Ft
 • BALATONI RAJZTÁBOR

____________________________________________________________________________________

SZMSZ (Szervezeti és Működési Szabályzat)

   A teltházas oktatásaink miatt, Budapesten már csak az alábbi helyszínen vannak szabad helyek: CITY HOTEL UNIO - Galéria  VII. kerület Dob u. 73.

További tervezett magyarországi helyszíneink 2017-től:  Alsóörs, Ankara, Baja, Balassagyarmat, Balatonfüred, Békéscsaba, Berlin, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Komárom, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szekszárd, Szeged, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg

Határon túli tanfolyamaink: Erdély - Erdővidék, Egyesült Arab Emirátusok - Dubaj, Norvégia - Bergen, Svédország - Götheborg, Németország - München, Kenya - Nairobi, USA - Los Angeles

Igény esetén, előzetes egyeztetés alapján, más hazai és külföldi városokban is indítunk tanfolyamokat.

Jelentkezési űrlap

   Alap rajzeszközök, amiket hozz magaddal: (igény esetén a tanfolyamon is megvásárolhatod őket 3.990 Ft-os kedvezményes áron, vagy bérelheted a teljes tanfolyam idejére 1.490 Ft-ért)

> grafitceruzák: (ajánlott, hogy különböző márkájúak legyenek, így könnyebben meg tudod majd különböztetni egymástól őket rajzolás közben)

    > 1 db 4H-s 

    > 1 db radíros HB-s (ajánlott a FABER CASTELL)

    > 1 db 8B-s grafitrúd

    > 1 db fekete színes ceruza (ajánlott a FABER CASTELL)

    > 1 db kemény, téglatest formájú, fekete radír (ajánlott a FABER CASTELL, mely kevésbé morzsalékos)

    > 1 csomag puha papírzsebkendő (ajánlott a FLORALYS)

    > A2 méretű rajztábla

 

   További speciális rajzeszközök, amiket hozz magaddal: (igény esetén a tanfolyamon is megvásárolhatod őket 8.990 Ft-os kedvezményes áron, vagy bérelheted a teljes tanfolyam idejére 990 Ft-ért)

> háromélű töltőradír - a hajszálak rajzolásához

> ecsetes radír - a szemek, az ajkak és a bőrfelület rajzolásához

> elektromos radír - hibajavításhoz, a szemek és az ajkak fényeinek megrajzolásához

> léptékmérő - a nagyításhoz és az asszimetria harmonikus ábrázolásához

 

Szükséged lesz továbbá:

> kitámasztható tükörre (ajánlott legalább 14 cm átmérőjű) - ezt mi a helyszínen biztosítunk neked

> türelemre - ezt nem tudunk adni neked helyetted :)

 

Ha a fentiek közül valamelyik rajzeszköz beszerzése gondot jelent, ne aggódj, a tanfolyamon minden szükséges kelléket tudunk neked biztosítani.

BALATONI RAJZTÁBOR

    Az oktatás több szintből áll: 1. szint (2 napos kezdő),  2. szint (2 napos haladó), 3.szint (4 napos élő modell) 4. szint (művész-képző), 5. szint (haladó művész képző)

    A szintfelmérés után már az első nap végére megtapasztalhatod, hogy rengeteget tud fejlődni a rajztudásod a segítségünkkel. Ha elégedetlen lennél az eredménnyel, akkor visszatérítjük számodra a tanfolyamod díjának teljes összegét. Amennyiben csak 1 napos képzésre regisztráltál, az első nap végén eldöntheted, hogy hogyan szeretnéd folytatni a tanulást:

 • online oktatással (oktató videókat és házifeladatokat küldünk neked e-mailben),
 • vagy egy több napos tanfolyamra átregisztrálva, továbbra is személyes oktatásokon, egy tanár segítségével kívánsz tovább fejlődni.
 • kombinálhatod is a kettőt, mely a legjobb választás! Személyes oktatásokon folytatod a tanulást egy tanár segítségével, + online oktató videókkal és házifeladatokkal kiegészítve tanulsz otthon is, tanár kontrollja alatt .

    Ha eldöntötted melyiket választod, görgesd lejjeb ezt az oldalt és a jelentkezési űrlap kitöltésénél jelöld meg azt a napot, vagy azokat a napokat, mely(ek)en szeretnél részt venni a tanfolyamon!    

    Nem szükséges közvetlenül egymást követő napokat megjelölnöd, szabadon választhatsz a jelentkezési űrlapon található időpontok közül.

    Értelemszerűen annyi napot jelölj meg, ahány napos tanfolyamra jelentkezel. Az alábbi napok mindegyikén van kezdő és haladó képzés is. Az oktatásokon csoportokra bontva, személyre szabott feladatokkal tanulnak a kezdők és a haladók.

2015-től Magyarország, 2017-től Európa és a Közel-Kelet LEG-jobb bal agyféltekés rajziskolája vagyunk!


A naptárak teljes méretben történő megtekintéséhez, kattints a naptár jobb alsó sarkában található " GoogleNaptár" feliratra!

Jelentkezési űrlap

Később is lesznek még tanfolyamaink, valamennyi fenti helyszínen, melyek időpontjait folyamatosan frissítjük.

Így ha a fenti időpontok közül nem találsz megfelelőt, lesz lehetőséged később is folytatni a tanfolyamot, mindegyik helyszínen!

Igény esetén más városokban is indítunk tanfolyamokat.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy időben értesülhess róluk!

 

FIGYELEM! Mivel a tanfolyamaink jellemzően teltházasak, sokan vannak, akik nem - vagy csak későbbi időpontra - tudnak regisztrálni. Emiatt a regisztrációk módosítását a tanfolyam időpontja előtt legfeljebb 8 nappal tudjuk díjmentesen elfogadni. 8 napon belül 2.500 Ft-os díj ellenében tudod a már korábban regisztrált időpontot módosítani.

Amennyiben ajándékba adod a tanfolyamot, akkor az ajándékozott nevét írd a jelentkezési űrlapra, a sajátodat pedig a "megjegyzés" rovatba!

 • Ha ajándékként, meglepetésnek szánod, akkor kérd a díjmentes ajándékkártyánkat, a kapcsolattartási adatoknál pedig a saját e-mail címed és telefonszámod is megadhatod!

SZMSZ (Szervezeti és Működési Szabályzat)

Jelentkezési űrlap